FOLKE BÄCK FLYGDATA AKTIEBOLAG

Skåne län

Information

Bolaget skall bedriva konsultativ verksamhet inom flyg-elektronik och data, tillverkning och försäljning av undervisningsmaterial avseende flygutbildning ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för FOLKE BÄCK FLYGDATA AKTIEBOLAG vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Burlöv så är FOLKE BÄCK FLYGDATA AKTIEBOLAG en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Skåne län så finns det ännu fler.

Burlöv arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Burlöv och i Skåne län. Redan 1990-11-05 så skapades FOLKE BÄCK FLYGDATA AKTIEBOLAG och verksamheten är har F-skattsedel FOLKE BÄCK FLYGDATA AKTIEBOLAG har haft det sedan 1994-01-01.

FOLKE BÄCK FLYGDATA AKTIEBOLAG är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1996-01-01

556410-4486 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Burlöv.

Just nu är FOLKE BÄCK FLYGDATA AKTIEBOLAG Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Skåne län

Vill ni komma i kontakt med FOLKE BÄCK FLYGDATA AKTIEBOLAG så går det att nå dem via telefon på fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom FOLKE BÄCK FLYGDATA AKTIEBOLAG är Bäck, Folke Reinhold som är född 1949 och har titeln VD, Bäck, Folke Reinhold som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamot, Kretz, Inez Margareta som är född 1952 och har titeln Suppleant, Landeke, Dan Axel som är född 1955 och har titeln Revisor, Revisionsbyrån Dan Landeke AB som är född och har titeln Revisor, .