Aktiebolaget Skånsk Rörentreprenad

Skåne län

Information

Aktiebolaget Skånsk Rörentreprenad hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Burlöv som är den kommunen där Aktiebolaget Skånsk Rörentreprenad finns. I Burlöv så finns det många olika Aktiebolag och i Skåne län så finns det ännu fler Aktiebolag. Aktiebolaget Skånsk Rörentreprenad tillhör bolagstypen Aktiebolag och bolaget har F-skatt vilket Aktiebolaget Skånsk Rörentreprenad har haft sedan 1994-01-01. Aktiebolaget Skånsk Rörentreprenad har funnits sedan och 1991-01-01 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till Aktiebolaget Skånsk Rörentreprenad så kan ni göra det genom att skicka er post till Tegelv. 13, 232 54, Åkarp men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 040-461780.

Burlöv arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler bolag.

Idag är Aktiebolaget Skånsk Rörentreprenad Privat, ej börsnoterat.

Aktiebolaget Skånsk Rörentreprenad har idag 556415-7237 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för Aktiebolaget Skånsk Rörentreprenad

Bolaget skall bedriva entreprenad av värmeanläggningar, bedriva projektering, försäljning, montage, service inom VVS-branschen ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

I Aktiebolaget Skånsk Rörentreprenad så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Nordblad, Karl Gustav Lennart som är född 1945 och har titeln Ordinarie ledamot, Håkansson, Eva Kristin som är född 1949 och har titeln Suppleant, Wallin, Claes-Stefan som är född 1962 och har titeln Revisor, Olsson, Jan Kenneth som är född 1951 och har titeln Revisorssuppleant, BDO Nordic Malmö Kommanditbolag som är född och har titeln Revisor, .