Bre-form Aktiebolag

Skåne län

Information

556421-5134 är organisationsnummer för verksamheten Bre-form Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Bre-form Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Burlöv som är den kommunen som Bre-form Aktiebolag finns i.

Bre-form Aktiebolag har varit registrerat sedan 1991-03-11 och det finns flera verksamheter i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Bre-form Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1991-01-01.

Bre-form Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Burlöv som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Bre-form Aktiebolag är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Vill ni komma i kontakt med Bre-form Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 040-465336 eller genom brev på följande adress:
Rönnebergav. 10, 232 54, Åkarp

Bolaget skall bedriva verksamhet avseende inredning av i huvudsak kontors- och boendemiljöer ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Bre-form Aktiebolag och det är Ember, Stig Adolf Roland som är född 1944 och har titeln Ordinarie ledamot, Ember, Eva Birgitta som är född 1945 och har titeln Suppleant, Eskilsson, David Åke Allan som är född 1976 och har titeln Revisor, Softlynx AB som är född och har titeln Revisor,