NP Revisionsbyrå Aktiebolag

Skåne län

Information

Bolaget skall driva revisionsbyrå samt därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för NP Revisionsbyrå Aktiebolag vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Burlöv så är NP Revisionsbyrå Aktiebolag en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Skåne län så finns det ännu fler.

Burlöv arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Burlöv och i Skåne län. Redan 1991-05-21 så skapades NP Revisionsbyrå Aktiebolag och verksamheten är har F-skattsedel NP Revisionsbyrå Aktiebolag har haft det sedan 1994-01-01.

NP Revisionsbyrå Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1991-01-01

556424-8150 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Burlöv.

Just nu är NP Revisionsbyrå Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Skåne län

Vill ni komma i kontakt med NP Revisionsbyrå Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 040-307001 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Följande personer är på något sätt aktiva inom NP Revisionsbyrå Aktiebolag är Nilsson, Tony Greger som är född 1954 och har titeln Ordinarie ledamot, Persson, Per Anders som är född 1950 och har titeln Suppleant, Öfverman, Jan Einar Gösta som är född 1944 och har titeln Revisor, Jan Öfverman Revision Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .