JYSK AB

Skåne län

Information

Bolaget skall idka inköp och försäljning av möbler, hemtextilier och annan heminredning, försäljning och förmedling av resor samt därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för JYSK AB vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Burlöv så är JYSK AB en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Skåne län så finns det ännu fler.

Burlöv arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Burlöv och i Skåne län. Redan 1991-05-07 så skapades JYSK AB och verksamheten är har F-skattsedel JYSK AB har haft det sedan 1994-01-01.

JYSK AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1991-01-01

556425-1246 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Burlöv.

Just nu är JYSK AB Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Skåne län

Vill ni komma i kontakt med JYSK AB så går det att nå dem via telefon på 040-6914100 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas i förening av -Brunsborg, Jacob -Bögh, Jan Firman tecknas av en av -Naundrup, Henrik -Sjödin, Johan Staffan i förening med -Brunsborg, Jacob -Bögh, Jan Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder

Följande personer är på något sätt aktiva inom JYSK AB är Sjödin, Johan Staffan som är född 1972 och har titeln Extern VD, Bögh, Jan som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Brunsborg, Jacob som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Naundrup, Henrik som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Kristensen, Curt Flemming som är född 1953 och har titeln Revisor, Eriksson, Göran Mikael som är född 1955 och har titeln RevisorssuppleantÖhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .