Åkarps Redovisningsbyrå AB

Skåne län

Information

Åkarps Redovisningsbyrå AB hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Burlöv som är den kommunen där Åkarps Redovisningsbyrå AB finns. I Burlöv så finns det många olika Aktiebolag och i Skåne län så finns det ännu fler Aktiebolag. Åkarps Redovisningsbyrå AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och bolaget har F-skatt vilket Åkarps Redovisningsbyrå AB har haft sedan 1994-01-01. Åkarps Redovisningsbyrå AB har funnits sedan och 1992-01-01 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till Åkarps Redovisningsbyrå AB så kan ni göra det genom att skicka er post till St. Nyg. 73, 211 37, Malmö men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 070-7604424.

Burlöv arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler bolag.

Idag är Åkarps Redovisningsbyrå AB Privat, ej börsnoterat.

Åkarps Redovisningsbyrå AB har idag 556439-1695 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för Åkarps Redovisningsbyrå AB

Föremålet för bolagets verksamhet ska vara att bedriva redovisningsverksamhet.

I Åkarps Redovisningsbyrå AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Bengtsson, Eric som är född 1962 och har titeln Ordinarie ledamot, Bengtsson, Bo som är född 1936 och har titeln Suppleant, Öfverman, Jan Einar Gösta som är född 1944 och har titeln Revisor, Jan Öfverman Revision Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .