Åkarp Bygg Aktiebolag

Skåne län

Information

556441-3275 är organisationsnummer för företaget Åkarp Bygg Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Åkarp Bygg Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Burlöv som är den kommunen som Åkarp Bygg Aktiebolag finns i.

Åkarp Bygg Aktiebolag har varit registrerat sedan 1992-02-14 och det finns flera företag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Åkarp Bygg Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1992-01-01.

Åkarp Bygg Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Burlöv som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Åkarp Bygg Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Åkarp Bygg Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 040-463354 eller genom brev på följande adress:
Villav. 5, 232 53, Åkarp

Bolaget skall bedriva fastighetsförvaltning, handel med fastigheter samt utföra arbeten och tjänster inom byggentreprenad samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Åkarp Bygg Aktiebolag och det är Nordin, Per Carl-Axel som är född 1946 och har titeln Ordinarie ledamot, Malmberg, Inga Marie-Charlotte som är född 1951 och har titeln Suppleant, Andersson, Ulf Torben som är född 1956 och har titeln Revisor, Skånecronan Revision AB som är född och har titeln Revisor,