Biltorget i Lomma Aktiebolag

Skåne län

Information

Bolaget skall idka handel med nya och begagnade bilar och reservdelar, bilservice, avels- och tävlingsverksamhet med hästar, handel med och förvaltning av fast egendom, aktier och övriga värdepapper, samt därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Biltorget i Lomma Aktiebolag vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Burlöv så är Biltorget i Lomma Aktiebolag en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Skåne län så finns det ännu fler.

Burlöv arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Burlöv och i Skåne län. Redan 1992-09-07 så skapades Biltorget i Lomma Aktiebolag och verksamheten är har F-skattsedel Biltorget i Lomma Aktiebolag har haft det sedan 1994-01-01.

Biltorget i Lomma Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1993-01-01

556453-0920 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Burlöv.

Just nu är Biltorget i Lomma Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Skåne län

Vill ni komma i kontakt med Biltorget i Lomma Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 040-414438 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Biltorget i Lomma Aktiebolag är Fransson, Gert Åke Ingvar som är född 1947 och har titeln Ordinarie ledamot, Dalka, Jolanta som är född 1956 och har titeln Suppleant, Kullberg, Erik Torsten som är född 1951 och har titeln Revisor, Tönnerviks Horwath Revision Skåne AB som är född och har titeln Revisor, .