Nordic Sugar AB

Skåne län

Information

Nordic Sugar AB är ett bolag som finns i Burlöv. I Nordic Sugar AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Adolfsson, Hans Åke som är född 1946 och har titeln VD, Adolfsson, Hans Åke som är född 1946 och har titeln Ordinarie ledamot, Olsen, Thomas Bernhard som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Andersen Esben Bill som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Gildéus, Lars-Göran Edvin som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot, Jonung, Jon Magnus Gudmund som är född 1954 och har titeln Ordinarie ledamot,ArbetstagarrepresentantWollmér, Bo Kent-Göran som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot,Arbetstagarrepresentant, Klang, Bengt Krister Ingemar som är född 1945 och har titeln Suppleant,Arbetstagarrepresentant, Persson, Sven-Erik som är född 1949 och har titeln Suppleant,ArbetstagarrepresentantErnst & Young Aktiebolag som är född och har titeln RevisorAnvelid, Per-Eric Thomas som är född 1957 och har titeln Huvudansvarigrevisor.

Vill man kunna komma i kontakt med Nordic Sugar AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Nordic Sugar AB på telefon 040-537000.

Aktiebolagets verksamhet skall vara att bedriva tillverkning och försäljning av socker, sockerprodukter, fiberprodukter och foder- produkter samt idka annan därmed förenlig verksamhet.

Idag är Nordic Sugar AB av bolagstypen Aktiebolag.

Nordic Sugar AB är ett av många bolag som finns i Skåne län och Burlöv arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Nordic Sugar AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Nordic Sugar AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1993-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Nordic Sugar AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas i förening av -Adolfsson, Hans Åke -Olsen, Thomas Bernhard Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder

Nordic Sugar AB har 556456-1602 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Skåne län.