Anders Mattssons Åkeri Aktiebolag

Skåne län

Information

556467-5428 är organisationsnummer för företaget Anders Mattssons Åkeri Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Anders Mattssons Åkeri Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Burlöv som är den kommunen som Anders Mattssons Åkeri Aktiebolag finns i.

Anders Mattssons Åkeri Aktiebolag har varit registrerat sedan 1993-05-12 och det finns flera företag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1995-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Anders Mattssons Åkeri Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1993-01-01.

Anders Mattssons Åkeri Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Burlöv som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Anders Mattssons Åkeri Aktiebolag är följande:
Firman tecknas var för sig av -Mattsson, Kerstin Ingrid Mariann -Mattsson, Sven Arne Anders

Vill ni komma i kontakt med Anders Mattssons Åkeri Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 076-8822144 eller genom brev på följande adress:
Vågmästarev. 17, 232 53, Åkarp

Bolaget skall bedriva åkerirörelse jämte därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Anders Mattssons Åkeri Aktiebolag och det är Mattsson, Sven Arne Anders som är född 1959 och har titeln Ordinarie ledamot, Mattsson, Kerstin Ingrid Mariann som är född 1960 och har titeln Suppleant, Malmquist, Bo Sonny som är född 1961 och har titeln Revisor, SET Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor,