Oikonomia Service AB

Skåne län

Information

Oikonomia Service AB hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Burlöv som är den kommunen där Oikonomia Service AB finns. I Burlöv så finns det många olika Aktiebolag och i Skåne län så finns det ännu fler Aktiebolag. Oikonomia Service AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och bolaget har F-skatt vilket Oikonomia Service AB har haft sedan 1995-01-01. Oikonomia Service AB har funnits sedan och 1994-01-01 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till Oikonomia Service AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Näsby 15, 275 72, Lövestad men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 070-6765619.

Burlöv arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler bolag.

Idag är Oikonomia Service AB Privat, ej börsnoterat.

Oikonomia Service AB har idag 556470-1992 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för Oikonomia Service AB

Bolaget skall bedriva konsultativ verksamhet inom bokföring, redovisning och skatter jämte därmed förenlig verksamhet.

I Oikonomia Service AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Jensen, Gun Marie som är född 1946 och har titeln Ordinarie ledamot, Harrysson, Anna-Britta som är född 1946 och har titeln Suppleant, Larsson, Anders Kenneth som är född 1949 och har titeln Revisor, Wahlbergs Revisionsbyrå i Malmö KB som är född och har titeln Revisor, .