Per-Olof Green Aktiebolag

Skåne län

Information

Per-Olof Green Aktiebolag är ett av många företag som finns i Burlöv. Det är nämligen den kommunen som Per-Olof Green Aktiebolag finns i och den tillhör även Skåne län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Per-Olof Green Aktiebolag som idag finns i Skåne län har varit registrerat sedan 1993-12-21.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till . Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Per-Olof Green Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 040-431510.

Burlöv arbetar för att företag som Per-Olof Green Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Per-Olof Green Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Skåne län.

Bolaget skall i eget namn eller genom dotterbolag framställa, idka handel och uthyra maskiner och verktyg för plastindustrin samt leverera turn-linjer där en eller flera detaler tillverkas i plast, äga och förvalta värdepapper och fast egendom samt därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Per-Olof Green Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Green, Monica Helen Ingegärd -Green, Per-Olof.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Per-Olof Green Aktiebolag och det är följande personer, Olsson, Björn Eskil som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt i land utanför EES, Green, Johan Martin som är född 1974 och har titeln Ordinarie ledamot, Green, Monica Helen Ingegärd som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamot, Green, Per-Olof som är född 1946 och har titeln Ordinarie ledamot, Bengtsson, Bengt Orvar Gustav som är född 1953 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor.

Organisationsnummer för Per-Olof Green Aktiebolag är 556479-5952.