Carpings Förvaltnings Aktiebolag

Skåne län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Burlöv och Carpings Förvaltnings Aktiebolag är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många företag där och Carpings Förvaltnings Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Carpings Förvaltnings Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Carpings Förvaltnings Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1994-09-13. Det finns flera olika företag i Skåne län som är ett stort län. Burlöv där företaget finns i jobbar för att företag som Carpings Förvaltnings Aktiebolag ska trivas.

I Burlöv så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva handel inom VVS och byggmaterialbranschen, äga och förvalta fastigheter och värdepapper samt idka därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Carpings Förvaltnings Aktiebolag inte är momsregistrerat.

Idag är Carpings Förvaltnings Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Burlöv.

Vill man komma i kontakt med Carpings Förvaltnings Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 040-431570.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Carping, Gun Marianne -Carping, Per-Gustav.

De som är på något sätt har med Carpings Förvaltnings Aktiebolag är Carping, Per-Gustav som är född 1946 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Carping, Carl Gustav som är född 1977 och har titeln Ordinarie ledamot, Carping, Gun Marianne som är född 1947 och har titeln Ordinarie ledamot, Carping, Per Christian som är född 1981 och har titeln Ordinarie ledamot, Bogren, John Erik som är född 1953 och har titeln Revisor, Sollerhed Fahlén, Gerd Ingrid som är född 1957 och har titeln RevisorssuppleantErnst & Young AB som är född och har titeln Revisor, .

Carpings Förvaltnings Aktiebolag har 556492-8587 som sitt organisationsnummer.