Nordanå Transport Aktiebolag

Skåne län

Information

Bolaget skall bedriva transportverksamhet, import och handel med transportredskap samt därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Nordanå Transport Aktiebolag vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Burlöv så är Nordanå Transport Aktiebolag ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Skåne län så finns det ännu fler.

Burlöv arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Burlöv och i Skåne län. Redan 1994-09-26 så skapades Nordanå Transport Aktiebolag och företaget är har F-skattsedel Nordanå Transport Aktiebolag har haft det sedan 1997-01-01.

Nordanå Transport Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1997-01-01

556494-3297 är organisationsnummret för företaget som finns i Burlöv.

Just nu är Nordanå Transport Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Skåne län

Vill ni komma i kontakt med Nordanå Transport Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 040-445518 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas ensam av -Stjernström, Johan Martin

Följande personer är på något sätt aktiva inom Nordanå Transport Aktiebolag är Stjernström, Johan Martin som är född 1966 och har titeln VD, Stjernström, Johan Martin som är född 1966 och har titeln Ordinarie ledamot, Olsson, Per Håkan som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Clarén, Lars Anders som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot, Gummesson, Mats Lage Ronny som är född 1962 och har titeln Revisor, RESAM KOMMANDITBOLAG som är född och har titeln Revisor.