Tommy Lidén Promotion AB

Skåne län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Burlöv och Tommy Lidén Promotion AB är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många företag där och Tommy Lidén Promotion AB är ett av dem. Statusen för Tommy Lidén Promotion AB är att Bolaget är aktivt.

Tommy Lidén Promotion AB är ett Aktiebolag och skapades 1995-05-18. Det finns flera olika företag i Skåne län som är ett stort län. Burlöv där företaget finns i jobbar för att företag som Tommy Lidén Promotion AB ska trivas.

I Burlöv så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva konsultativ verksamhet, marknadsföring och profilering inom handel med audioutrustning, artistproduktion, promotion inom musikbranschen ävensom därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Tommy Lidén Promotion AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 1995-01-01.

Idag är Tommy Lidén Promotion AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Burlöv.

Vill man komma i kontakt med Tommy Lidén Promotion AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 040-463348.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med Tommy Lidén Promotion AB är Lidén, Sven Tommy som är född 1954 och har titeln Ordinarie ledamot, Lidén, Ingrid Birgitta som är född 1952 och har titeln Suppleant, Ekstrand, Mats Greger som är född 1966 och har titeln Revisor, ERA Revisorer AB som är född och har titeln Revisor, .

Tommy Lidén Promotion AB har 556512-8443 som sitt organisationsnummer.