ZEOTECH AB

Skåne län

Information

ZEOTECH AB hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Burlöv som är den kommunen där ZEOTECH AB finns. I Burlöv så finns det många olika Aktiebolag och i Skåne län så finns det ännu fler Aktiebolag. ZEOTECH AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och bolaget har F-skatt vilket ZEOTECH AB har haft sedan 1995-01-01. ZEOTECH AB har funnits sedan och 1995-01-01 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till ZEOTECH AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Hammarv. 1, 232 37, Arlöv men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 040-435560.

Burlöv arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler bolag.

Idag är ZEOTECH AB Privat, ej börsnoterat.

ZEOTECH AB har idag 556514-5389 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Hassander, Mats Sven-Olof -Hultén, Johan Sven är den som för stunden ansvarar för ZEOTECH AB

Bolaget skall bedriva försäljning och service av luftrenings- anläggningar och utrustning för processventilation, förvalta fast och lös egendom ävensom idka annan därmed förenlig verksamhet.

I ZEOTECH AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Hultén, Johan Sven som är född 1961 och har titeln VD, Hultén, Johan Sven som är född 1961 och har titeln Ordinarie ledamot, Hassander, Mats Sven-Olof som är född 1947 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Svahn, Sune Anders som är född 1948 och har titeln Suppleant, Ingstorp, Eivor Görel Ingegerd som är född 1946 och har titeln Revisor, .