Reprostugan i Arlöv AB

Skåne län

Information

Bolaget ska utföra tryckeri- och reproarbeten samt bedriva därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Reprostugan i Arlöv AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Burlöv så är Reprostugan i Arlöv AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Skåne län så finns det ännu fler.

Burlöv arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Burlöv och i Skåne län. Redan 1995-07-13 så skapades Reprostugan i Arlöv AB och företaget är har F-skattsedel Reprostugan i Arlöv AB har haft det sedan 1998-01-01.

Reprostugan i Arlöv AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2006-01-19

556519-6796 är organisationsnummret för företaget som finns i Burlöv.

Just nu är Reprostugan i Arlöv AB Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Skåne län

Vill ni komma i kontakt med Reprostugan i Arlöv AB så går det att nå dem via telefon på 040-439880 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna -Landin, Eva Ann-Christin

Följande personer är på något sätt aktiva inom Reprostugan i Arlöv AB är Landin, Eva Ann-Christin som är född 1951 och har titeln Extern firmatecknare, Venneman, Hans David som är född 1956 och har titeln VD, Venneman, Hans David som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot, Möller, Rolf Göran som är född 1941 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Meeuwisse, Martin Willem som är född 1960 och har titeln Ordinarie ledamot, Kristiansson, Ulf Lennart Harry som är född 1944 och har titeln RevisorUlf Kristiansson Revision AB som är född och har titeln Revisor, .