Gillco Consulting AB

Skåne län

Information

Gillco Consulting AB hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Burlöv som är den kommunen där Gillco Consulting AB finns. I Burlöv så finns det många olika Aktiebolag och i Skåne län så finns det ännu fler Aktiebolag. Gillco Consulting AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har F-skatt vilket Gillco Consulting AB har haft sedan 2000-03-14. Gillco Consulting AB har funnits sedan och 2000-03-14 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till Gillco Consulting AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Tvärv. 12, 232 52, Åkarp men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 040-222930.

Burlöv arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler företag.

Idag är Gillco Consulting AB Privat, ej börsnoterat.

Gillco Consulting AB har idag 556523-1627 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen Styrelsen skall bestå av 1 ledamot och 1 suppleant. är den som för stunden ansvarar för Gillco Consulting AB

Bolaget skall bedriva internationell marknadsföring av maskiner och utrustning för grönytevård ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

I Gillco Consulting AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Andersson, Nils Börje Sigvard som är född 1936 och har titeln Suppleant, Schiller, Jan Axel Robert som är född 1953 och har titeln Revisor, Revisionsfirman Öresund Kommanditbolag som är född och har titeln Revisor, .