Euroherring Aktiebolag

Skåne län

Information

Bolaget skall bedriva handel med fisk och fiskprodukter jämte därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Euroherring Aktiebolag vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Burlöv så är Euroherring Aktiebolag en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Skåne län så finns det ännu fler.

Burlöv arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Burlöv och i Skåne län. Redan 1996-08-20 så skapades Euroherring Aktiebolag och verksamheten är har F-skattsedel Euroherring Aktiebolag har haft det sedan 1997-01-01.

Euroherring Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1997-01-01

556533-5345 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Burlöv.

Just nu är Euroherring Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Skåne län

Vill ni komma i kontakt med Euroherring Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 040-432621 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Euroherring Aktiebolag är Petersson, Per Arne som är född 1937 och har titeln Ordinarie ledamot, Svensson, Brita Elise-Marie Iréne som är född 1939 och har titeln Suppleant, Lodin, Per-Olof som är född 1956 och har titeln Revisor, Per-Olof Lodin Revision Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .