Umbracon AB

Skåne län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Burlöv och Umbracon AB är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Umbracon AB är ett av dem. Statusen för Umbracon AB är att Bolaget är aktivt.

Umbracon AB är ett Aktiebolag och skapades 1996-10-31. Det finns flera olika verksamheter i Skåne län som är ett stort län. Burlöv där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Umbracon AB ska trivas.

Umbracon AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1996-01-01. I Burlöv så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva handel, konsultation, service och konvertering av aluminiumfolie, kartong, termopapper, plastfilmer och andra flexibla material, samt idka därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Umbracon AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 1996-01-01.

Idag är Umbracon AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Burlöv.

Vill man komma i kontakt med Umbracon AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 040-435340.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Malmback, Arne Ingemar -Malmback, Mats Fredrik.

De som är på något sätt har med Umbracon AB är Malmback, Arne Ingemar som är född 1939 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Almquist, Bo som är född 1938 och har titeln Ordinarie ledamot, Malmback, Mats Fredrik som är född 1969 och har titeln Ordinarie ledamot, Funder, Mia Margareta Eva-Marie som är född 1962 och har titeln Revisor, Axion Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .

Umbracon AB har 556534-9791 som sitt organisationsnummer.