Thurelund Jordbruks AB

Skåne län

Information

Bolaget skall bedriva jordbruk, handel med jordbruksprodukter och jordbruksförnödenheter, kapitalförvaltning, ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Thurelund Jordbruks AB vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Burlöv så är Thurelund Jordbruks AB en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Skåne län så finns det ännu fler.

Burlöv arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Burlöv och i Skåne län. Redan 1996-11-28 så skapades Thurelund Jordbruks AB och verksamheten är har F-skattsedel Thurelund Jordbruks AB har haft det sedan 1999-01-01.

Thurelund Jordbruks AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1997-01-01

556536-7264 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Burlöv.

Just nu är Thurelund Jordbruks AB Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Skåne län

Vill ni komma i kontakt med Thurelund Jordbruks AB så går det att nå dem via telefon på fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Thurelund Jordbruks AB är Christensson, Jan Ingvar Gunnar som är född 1962 och har titeln Ordinarie ledamot, Bergergård Christensson, Inger Marie som är född 1964 och har titeln Suppleant, Kronblad, Jens Åke Ragnar som är född 1954 och har titeln Revisor, .