Bargi Holding Aktiebolag

Skåne län

Information

I Burlöv finns det ett Aktiebolag som heter Bargi Holding Aktiebolag. Det finns flera företag som liknar Bargi Holding Aktiebolag i Skåne län. Burlöv är verksamma för att främja företagandet i kommunen.

Bargi Holding Aktiebolag är registrerat F-skatt och har varit det sedan 2006-01-13 och det finns flera bolag som är det i Skåne län.

Sedan 1997-01-13 så har Bargi Holding Aktiebolag varit registrerat och sedan 2006-01-13 så har företaget varit momsregistrerat. Idag är Bargi Holding Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns fler företag som är det i Burlöv.

Vill man komma i kontakt med Bargi Holding Aktiebolag så kan man gör det genom att posta ett brev till Limv. 3, 232 37, Arlöv. Vi ni istället prata med Bargi Holding Aktiebolag så kan ni göra det på .

Bolaget skall äga bolag och aktier, utföra redovisningstjänster och ekonomiska konsultationer såväl externa som koncerninterna samt bedriva mattförsäljning ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för företaget är idag Bargi, Rashid som är född 1946 och har titeln VD, Bargi, Rashid som är född 1946 och har titeln Ordinarie ledamot, Amir-Barghi, Shahram som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Appelfeldt, Jan-Erik som är född 1943 och har titeln Ordinarie ledamot, Christiansson, Sven Åke som är född 1954 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna .

Bargi Holding Aktiebolag har 556537-9632 som sitt organisationsnummer.