Malmö Bilkyl AB

Skåne län

Information

Aktiebolagets verksamhet ska vara bilhandel och reparationer. Bedriva konsultationer och assistans inom bygg, försäkring, ekonomi och information. Fastighetsförvaltning. Kapitalförvaltning och handel med värdepapper. Ägande occh drift av jordbruksfastigheter inklusive underhåll.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Malmö Bilkyl AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Burlöv så är Malmö Bilkyl AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Skåne län så finns det ännu fler.

Burlöv arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Burlöv och i Skåne län. Redan 1997-09-30 så skapades Malmö Bilkyl AB och företaget är har F-skattsedel Malmö Bilkyl AB har haft det sedan 1998-01-01.

Malmö Bilkyl AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1998-01-01

556546-2750 är organisationsnummret för företaget som finns i Burlöv.

Just nu är Malmö Bilkyl AB Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Skåne län

Vill ni komma i kontakt med Malmö Bilkyl AB så går det att nå dem via telefon på 0303-12126 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Följande personer är på något sätt aktiva inom Malmö Bilkyl AB är Karlsson, Erik Torbjörn som är född 1960 och har titeln Ordinarie ledamot, Tambo, Karem Mildreth som är född 1970 och har titeln Suppleant, Levin, Boo Erik Håkan som är född 1949 och har titeln Revisor, Aktiv Revision & Redovisning som är född och har titeln Revisor, .