Malmö Industrivakter AB

Skåne län

Information

Malmö Industrivakter AB är ett av många företag som finns i Burlöv. Det är nämligen den kommunen som Malmö Industrivakter AB finns i och den tillhör även Skåne län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Malmö Industrivakter AB är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 1998-01-01.

Malmö Industrivakter AB som idag finns i Skåne län har varit registrerat sedan 1997-12-17. Men sedan 1998-01-01 så har Malmö Industrivakter AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Byggmästareg. 4, 232 34, Arlöv. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Malmö Industrivakter AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 040-436470.

Burlöv arbetar för att företag som Malmö Industrivakter AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Malmö Industrivakter AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Skåne län.

Bolaget skall bedriva auktoriserat bevakningsbolag samt parkeringsbevakning, bedriva fastighetsförvaltning ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Malmö Industrivakter AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Johansson, Carl Erik Johnny -Johansson, Ulf Christer Jörgen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Malmö Industrivakter AB och det är följande personer, Johansson, Carl Erik Johnny som är född 1957 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Fristedt, Karl Anders Peter som är född 1966 och har titeln Ordinarie ledamot, Johansson, Hans Berne Morgan som är född 1963 och har titeln Ordinarie ledamot, Johansson, Ulf Christer Jörgen som är född 1960 och har titeln Ordinarie ledamot, Anderberg, Sven Mats som är född 1962 och har titeln Revisor, Din Revisor på Hansa Kommanditbolag som är född och har titeln Revisor.

Organisationsnummer för Malmö Industrivakter AB är 556550-6606.