AB LAWE's Fastighetsservice

Skåne län

Information

AB LAWE's Fastighetsservice är ett av många bolag som finns i Burlöv. Det är nämligen den kommunen som AB LAWE's Fastighetsservice finns i och den tillhör även Skåne län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

AB LAWE's Fastighetsservice är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 1999-01-01.

AB LAWE's Fastighetsservice som idag finns i Skåne län har varit registrerat sedan 1998-12-02. Men sedan 1999-01-01 så har AB LAWE's Fastighetsservice varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Virvelv. 3, 232 36, Arlöv. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på AB LAWE's Fastighetsservice så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 040-434416.

Burlöv arbetar för att bolag som AB LAWE's Fastighetsservice ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för AB LAWE's Fastighetsservice. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Skåne län.

Bolaget ska bedriva fastighetsskötsel och därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för AB LAWE's Fastighetsservice är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

Det finns idag lite personer som är kopplade till AB LAWE's Fastighetsservice och det är följande personer, Persson, Lars-Erik Jonas som är född 1971 och har titeln Ordinarie ledamot, Persson, Lovisa Sofia Henrietta som är född 1971 och har titeln Suppleant, Nilsson, Karl Erik Ingvar som är född 1948 och har titeln Revisor, Redovisningsgruppen i Eslöv AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för AB LAWE's Fastighetsservice är 556560-1209.