C & G Carpings Fastighets Aktiebolag

Skåne län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Burlöv och C & G Carpings Fastighets Aktiebolag är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många verksamheter där och C & G Carpings Fastighets Aktiebolag är ett av dem. Statusen för C & G Carpings Fastighets Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

C & G Carpings Fastighets Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1999-02-09. Det finns flera olika verksamheter i Skåne län som är ett stort län. Burlöv där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som C & G Carpings Fastighets Aktiebolag ska trivas.

C & G Carpings Fastighets Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1999-01-01. I Burlöv så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall äga och förvalta fastigheter och värdepapper samt idka annan därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att C & G Carpings Fastighets Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1999-01-01.

Idag är C & G Carpings Fastighets Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Burlöv.

Vill man komma i kontakt med C & G Carpings Fastighets Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 040-460921.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna.

De som är på något sätt har med C & G Carpings Fastighets Aktiebolag är Carping, Per-Gustav som är född 1946 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Carping, Carl Gustav som är född 1977 och har titeln Ordinarie ledamot, Carping, Gun Marianne som är född 1947 och har titeln Ordinarie ledamot, Carping, Per Christian som är född 1981 och har titeln Ordinarie ledamot, Bogren, John Erik som är född 1953 och har titeln Revisor, Sollerhed Fahlén, Gerd Ingrid som är född 1957 och har titeln RevisorssuppleantErnst & Young AB som är född och har titeln Revisor, .

C & G Carpings Fastighets Aktiebolag har 556565-9694 som sitt organisationsnummer.