Weld & Construction i Skåne AB

Skåne län

Information

Weld & Construction i Skåne AB hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Burlöv som är den kommunen där Weld & Construction i Skåne AB finns. I Burlöv så finns det många olika Aktiebolag och i Skåne län så finns det ännu fler Aktiebolag. Weld & Construction i Skåne AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har F-skatt vilket Weld & Construction i Skåne AB har haft sedan 1999-01-01. Weld & Construction i Skåne AB har funnits sedan och 1999-01-01 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till Weld & Construction i Skåne AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Åkerv. 60, 232 51, Åkarp men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 070-7272946.

Burlöv arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler företag.

Idag är Weld & Construction i Skåne AB Privat, ej börsnoterat.

Weld & Construction i Skåne AB har idag 556567-9833 som sitt organisationummer.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten är den som för stunden ansvarar för Weld & Construction i Skåne AB

Bolaget skall bedriva smides- och konstruktionsarbeten såsom aluminiumsvetsning och ritningsarbeten inom byggnads- och maskinindustrin samt idka därmed förenlig verksamhet.

I Weld & Construction i Skåne AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Forslund, Kenth Bertil Christer som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot, Forslund, Leonila som är född 1957 och har titeln Suppleant, Lövgren, Kurt Jörgen som är född 1957 och har titeln Revisor, BDO Nordic Stockholm AB som är född och har titeln Revisor, .