Technotrade Scandinavia AB

Skåne län

Information

Bolaget skall bedriva försäljning av märkprodukter, skyltar och skyltmaterial samt utrustning för rengöring för bygg- och tillverkningsindustri, kriminalteknik, identifiering av industriella produkter samt därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Technotrade Scandinavia AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Burlöv så är Technotrade Scandinavia AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Skåne län så finns det ännu fler.

Burlöv arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Burlöv och i Skåne län. Redan 1999-04-30 så skapades Technotrade Scandinavia AB och bolaget är har F-skattsedel Technotrade Scandinavia AB har haft det sedan 1999-01-01.

Technotrade Scandinavia AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1999-01-01

556569-0574 är organisationsnummret för bolaget som finns i Burlöv.

Just nu är Technotrade Scandinavia AB Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Skåne län

Vill ni komma i kontakt med Technotrade Scandinavia AB så går det att nå dem via telefon på 040-531070 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Följande personer är på något sätt aktiva inom Technotrade Scandinavia AB är Thorén, Ulf Per-Anders som är född 1946 och har titeln VD, Thorén, Ulf Per-Anders som är född 1946 och har titeln Ordinarie ledamot, Thorén, Eva Maria som är född 1952 och har titeln Suppleant, BDO Sweden AB som är född och har titeln Revisor, Wallin, Claes-Stefan som är född 1962 och har titeln Huvudansvarigrevisor, BDO Nordic Malmö Kommanditbolag som är född och har titeln Revisor.