INVICOM AB

Skåne län

Information

556570-5851 är organisationsnummer för bolaget INVICOM AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som INVICOM AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Burlöv som är den kommunen som INVICOM AB finns i.

INVICOM AB har varit registrerat sedan 1999-05-05 och det finns flera bolag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1999-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för INVICOM AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1999-01-01.

INVICOM AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Burlöv som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för INVICOM AB är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Vill ni komma i kontakt med INVICOM AB så kan ni göra det på telefon genom 040-460295 eller genom brev på följande adress:
Amiralsg. 10, 211 55, Malmö

Bolaget skall bedriva vinpartihandel och vinagenturverksamhet, handel med livsmedel och bedriva konsult- och utbildningsverksamhet inom ovan angivna områden och inom affärsutveckling samt idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med INVICOM AB och det är Olsson, Jan Olof som är född 1958 och har titeln Ordinarie ledamot, Olsson, Madeleine Britt-Louise som är född 1963 och har titeln Suppleant, Hansson, Paul Mikael Åke som är född 1964 och har titeln Revisor, Deloitte AB som är född och har titeln Revisor,