Tandläkare Joakim Björk Aktiebolag

Skåne län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Burlöv och Tandläkare Joakim Björk Aktiebolag är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många företag där och Tandläkare Joakim Björk Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Tandläkare Joakim Björk Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Tandläkare Joakim Björk Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1999-07-12. Det finns flera olika företag i Skåne län som är ett stort län. Burlöv där företaget finns i jobbar för att företag som Tandläkare Joakim Björk Aktiebolag ska trivas.

Tandläkare Joakim Björk Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1999-01-01. I Burlöv så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva tandvård, äga och förvalta fast och lös egendom samt värdepappersförvaltning ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Tandläkare Joakim Björk Aktiebolag inte är momsregistrerat.

Idag är Tandläkare Joakim Björk Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Burlöv.

Vill man komma i kontakt med Tandläkare Joakim Björk Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 040-430980.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med Tandläkare Joakim Björk Aktiebolag är Björk, Nils Joakim som är född 1969 och har titeln VD, Björk, Nils Joakim som är född 1969 och har titeln Ordinarie ledamot, Björk, Annika Louise som är född 1972 och har titeln Suppleant, Nylén, Per Svante som är född 1956 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor, .

Tandläkare Joakim Björk Aktiebolag har 556573-5155 som sitt organisationsnummer.