AB Svenska Datecs SC

Skåne län

Information

I Burlöv finns det ett Aktiebolag som heter AB Svenska Datecs SC. Det finns flera verksamheter som liknar AB Svenska Datecs SC i Skåne län. Burlöv är verksamma för att främja verksamheterandet i kommunen.

Sedan 1999-08-25 så har AB Svenska Datecs SC varit registrerat. Idag är AB Svenska Datecs SC Privat, ej börsnoterat och det finns fler verksamheter som är det i Burlöv.

Vill man komma i kontakt med AB Svenska Datecs SC så kan man gör det genom att posta ett brev till JÄRNGATAN 12 A, 234 35, Lomma. Vi ni istället prata med AB Svenska Datecs SC så kan ni göra det på 040-531555.

Bolaget skall bedriva import, handel och service med butiksutrustning såsom kassasystem, butiksvågar samt övrig kringutrustning och konsultverksamhet inom nämnda verksamhetsområden, ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för verksamheten är idag Lundén, Lars Håkan Gunnar som är född 1940 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Lilje, Stig Ola Manfred som är född 1939 och har titeln Ordinarie ledamot, Lundén, Birgitta Ann Kristin som är född 1946 och har titeln Ordinarie ledamot, Gyllenberg, Mats Anders som är född 1957 och har titeln Revisor, .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna .

AB Svenska Datecs SC har 556573-6401 som sitt organisationsnummer.