Larsson & Lange i Ängelholm AB

Skåne län

Information

I Skåne län så finns Larsson & Lange i Ängelholm AB. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som bolaget ligger i är Burlöv här finns det många olika Aktiebolag. Larsson & Lange i Ängelholm AB tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Skåne län. Burlöv jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Skåne län gör att bolag trivs där.

Larsson & Lange i Ängelholm AB är momsregistrerat sedan2001-08-27 och har organisationsnummer 556589-0109.

Vill man komma i kontakt med bolaget så kan man nå dem via telefon: 040-6114344 alternativt besöka eller skicka post till Larsson & Lange i Ängelholm AB på följande adress Gustav Adolfs Torg 10, 211 39, Malmö.

Larsson & Lange i Ängelholm AB är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 2001-08-27.

I Larsson & Lange i Ängelholm AB så sitter följande personer i styrelsen: Lange, Håkan som är född 1961 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande , , Jönnert, Jan-Kent som är född 1945 och har titeln Suppleant , , ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva herr & damfrisörverksamhet samt försäljning av tillhörande produkter jämte därmed förenlig verksamhet.