Blued Steel Trading AB

Skåne län

Information

I Burlöv finns det ett Aktiebolag som heter Blued Steel Trading AB. Det finns flera verksamheter som liknar Blued Steel Trading AB i Skåne län. Burlöv är verksamma för att främja verksamheterandet i kommunen.

Sedan 2001-01-08 så har Blued Steel Trading AB varit registrerat. Idag är Blued Steel Trading AB Privat, ej börsnoterat och det finns fler verksamheter som är det i Burlöv.

Vill man komma i kontakt med Blued Steel Trading AB så kan man gör det genom att posta ett brev till Strandpromenaden 14, 234 39, Lomma. Vi ni istället prata med Blued Steel Trading AB så kan ni göra det på 070-8944121.

Bolaget skall bedriva handel, import och export av öl, vin, sprit och metaller, särskilt järn, stål och koppar samt med detta förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för verksamheten är idag Germundsson, Mikael Karl Helge som är född 1963 och har titeln Ordinarie ledamot, Germundsson, Johnny Helge som är född 1940 och har titeln Suppleant, Cederblad, Christer Folke Bertil som är född 1944 och har titeln Revisor, Cederblads Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .

Firman tecknas av styrelsen .

Blued Steel Trading AB har 556603-4806 som sitt organisationsnummer.