Emsons HR Konsult AB

Skåne län

Information

Emsons HR Konsult AB är en verksamhet som finns i Burlöv. I Emsons HR Konsult AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Emanuelsson, Elisabeth Janette som är född 1951 och har titeln VD, Emanuelsson, Elisabeth Janette som är född 1951 och har titeln Ordinarie ledamot, Santesson, Peter Åke Magnus som är född 1966 och har titeln Suppleant, Pankko, Jan Kalevi Peter som är född 1954 och har titeln Revisor, SET Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Emsons HR Konsult AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Emsons HR Konsult AB på telefon 070-2128165.

Bolaget skall bedriva utveckling och försäljning av tjänster huvudsakligen med personaladminstrativ anknytning såsom avveckling, utbildning, personalutveckling, ledarskap, organisations utveckling och författarskap, ävensom utbildning inom andra verksamhetsområden ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Idag är Emsons HR Konsult AB av bolagstypen Aktiebolag.

Emsons HR Konsult AB är ett av många verksamheter som finns i Skåne län och Burlöv arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Emsons HR Konsult AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2004-02-12 och Emsons HR Konsult AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2004-02-12.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Emsons HR Konsult AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

Emsons HR Konsult AB har 556605-0869 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Skåne län.