EVENA Utveckling AB

Skåne län

Information

EVENA Utveckling AB är ett bolag som finns i Burlöv. I EVENA Utveckling AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Evertsson, Nils Ulf som är född 1942 och har titeln Ordinarie ledamot, Evertsson, Anita Margareta Ingegärd som är född 1944 och har titeln Suppleant, Nilsson, Per-Anders Stefan som är född 1963 och har titeln Revisor, Skånerevision i Skåne-Län AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med EVENA Utveckling AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå EVENA Utveckling AB på telefon 040-462930.

Bolaget skall bedriva konsultverksamhet inom affärsutveckling och produktutveckling samt bygg- och anläggningsbranschen, utbildning inom teknikområdet, äga och förvalta fast och egendom och värdepapper samt därmed förenlig verksamhet.

Idag är EVENA Utveckling AB av bolagstypen Aktiebolag.

EVENA Utveckling AB är ett av många bolag som finns i Skåne län och Burlöv arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

EVENA Utveckling AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2001-04-13 och EVENA Utveckling AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2001-04-13.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för EVENA Utveckling AB så är det följande:
Firman tecknas var för sig av -Evertsson, Anita Margareta Ingegärd -Evertsson, Nils Ulf

EVENA Utveckling AB har 556605-5702 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Skåne län.