KonRos AB

Skåne län

Information

556612-1603 är organisationsnummer för företaget KonRos AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som KonRos AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Burlöv som är den kommunen som KonRos AB finns i.

KonRos AB har varit registrerat sedan 2001-06-11 och det finns flera företag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2004-04-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för KonRos AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2007-04-28.

KonRos AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Burlöv som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för KonRos AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med KonRos AB så kan ni göra det på telefon genom 040-243500 eller genom brev på följande adress:
Geijersg. 1, 216 13, Limhamn

Bolaget skall bedriva allmänmedicinsk pch psykiatrisk öppenvårdsverksamhet, psykiatrisk slutenvårdsbehandling samt behandlingshem, gruppboende och akutvård, forskningsverksamhet och psykiatrisk konsultverksamhet, handel och förvaltning av värdepapper och fastigheter samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med KonRos AB och det är Freccero Rosman, Furio Luigi Konrad som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Bernce, Arvid Richard som är född 1958 och har titeln Ordinarie ledamot, Rosman, Maria Edla Elisabeth Göransd som är född 1965 och har titeln Suppleant, Swenson, Otto Stefan Roland som är född 1959 och har titeln Suppleant, Jeanson, Stellan Anders som är född 1959 och har titeln Revisor, Gothia Revision i Göteborg AB som är född och har titeln Revisor