Bosses stålkonstruktioner i Åkarp AB

Skåne län

Information

Bolaget skall bedriva konsultationer inom stål och tunnplåtskonstruktioner i byggnadsbranschen samt dataprogrammering och därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Bosses stålkonstruktioner i Åkarp AB vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Burlöv så är Bosses stålkonstruktioner i Åkarp AB en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Skåne län så finns det ännu fler.

Burlöv arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Burlöv och i Skåne län. Redan 2001-07-26 så skapades Bosses stålkonstruktioner i Åkarp AB och verksamheten är har F-skattsedel Bosses stålkonstruktioner i Åkarp AB har haft det sedan 2001-09-11.

Bosses stålkonstruktioner i Åkarp AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2001-09-11

556613-8201 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Burlöv.

Just nu är Bosses stålkonstruktioner i Åkarp AB Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Skåne län

Vill ni komma i kontakt med Bosses stålkonstruktioner i Åkarp AB så går det att nå dem via telefon på 040-461810 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Bosses stålkonstruktioner i Åkarp AB är Sjödahl, Bo Nils Toivo som är född 1946 och har titeln Ordinarie ledamot, Sjödahl, Mona Sofi Liselott som är född 1979 och har titeln Suppleant, Brofors, Kurt Anders som är född 1968 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .