Hohenzollern AB

Skåne län

Information

Hohenzollern AB hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Burlöv som är den kommunen där Hohenzollern AB finns. I Burlöv så finns det många olika Aktiebolag och i Skåne län så finns det ännu fler Aktiebolag. Hohenzollern AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har F-skatt vilket Hohenzollern AB har haft sedan 2004-09-02. Hohenzollern AB har funnits sedan och 2003-08-21 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till Hohenzollern AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Tegelv. 12, 232 54, Åkarp men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 040-461060.

Burlöv arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler företag.

Idag är Hohenzollern AB Privat, ej börsnoterat.

Hohenzollern AB har idag 556617-2242 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för Hohenzollern AB

Föremålet för bolagets verksamhet är att bedriva uthyrning och förvaltning av egna eller arrenderade bostäder samt projektering och byggande av rena rum.

I Hohenzollern AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Malmgren, Bengt Göran som är född 1943 och har titeln Ordinarie ledamot, Amberg, Ann-Charlotte Irene som är född 1957 och har titeln Suppleant, Hollerup & Partners AB som är född och har titeln Revisor, Hollerup, Lars Håkan som är född 1958 och har titeln Huvudansvarigrevisor, .