Peters Bil o Butik AB

Skåne län

Information

556625-0238 är organisationsnummer för företaget Peters Bil o Butik AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Peters Bil o Butik AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Burlöv som är den kommunen som Peters Bil o Butik AB finns i.

Peters Bil o Butik AB har varit registrerat sedan 2002-03-14 och det finns flera företag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2002-08-05 vill man istället veta hur det står till med momsen för Peters Bil o Butik AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2002-08-05.

Peters Bil o Butik AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Burlöv som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Peters Bil o Butik AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Peters Bil o Butik AB så kan ni göra det på telefon genom 040-433730 eller genom brev på följande adress:
Kronetorpsv. 8, 232 37, Arlöv

Bolaget skall driva bensinstation ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Peters Bil o Butik AB och det är Rodenberg, Sven Peter som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot, Dahlquist, Jan Göran som är född 1953 och har titeln Suppleant, Björk, Ola Folke Oskar som är född 1977 och har titeln Revisor,