Nares AB

Skåne län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Burlöv och Nares AB är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Nares AB är ett av dem. Statusen för Nares AB är att Bolaget är aktivt.

Nares AB är ett Aktiebolag och skapades 2002-10-07. Det finns flera olika verksamheter i Skåne län som är ett stort län. Burlöv där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Nares AB ska trivas.

Nares AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2002-10-25. I Burlöv så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall utveckla läkemedel och läkemedelsberedningar, vilka skall i huvudsak försäljas på licensbasis, och därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Nares AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2002-10-25.

Idag är Nares AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Burlöv.

Vill man komma i kontakt med Nares AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 040-462108.

Firman tecknas av styrelsen Då styrelsen ska bestå av 4 ledamöter och 1 suppleant är styrelsen inte fulltalig..

De som är på något sätt har med Nares AB är Wollmer, Per Einar som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Andersson, Krister Morgan som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot, Greiff, John Lennart som är född 1962 och har titeln Ordinarie ledamot, Löwhagen, Karin Elisabeth som är född 1954 och har titeln Revisor, SET Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .

Nares AB har 556632-3332 som sitt organisationsnummer.