Åkarps Rörservice Aktiebolag

Skåne län

Information

Åkarps Rörservice Aktiebolag hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Burlöv som är den kommunen där Åkarps Rörservice Aktiebolag finns. I Burlöv så finns det många olika Aktiebolag och i Skåne län så finns det ännu fler Aktiebolag. Åkarps Rörservice Aktiebolag tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har F-skatt vilket Åkarps Rörservice Aktiebolag har haft sedan 2003-05-08. Åkarps Rörservice Aktiebolag har funnits sedan och 2003-05-08 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till Åkarps Rörservice Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 040-462700.

Burlöv arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler företag.

Idag är Åkarps Rörservice Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Åkarps Rörservice Aktiebolag har idag 556642-9170 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för Åkarps Rörservice Aktiebolag

Bolaget skall bedriva service och försäljning av tillbehör inom rör- och VVS-branschen därmed förenlig verksamhet.

I Åkarps Rörservice Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Persson, Per Ingvar Magnus som är född 1971 och har titeln Ordinarie ledamot, Victorsson, Bengt Orvar som är född 1941 och har titeln Suppleant, Hahnsjö, Magnus Rolf som är född 1964 och har titeln Revisor, Hallberg, Ulf Thomas som är född 1965 och har titeln Revisorssuppleant, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor, .