Oweri AB

Skåne län

Information

Oweri AB hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Burlöv som är den kommunen där Oweri AB finns. I Burlöv så finns det många olika Aktiebolag och i Skåne län så finns det ännu fler Aktiebolag. Oweri AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och bolaget har F-skatt vilket Oweri AB har haft sedan 2003-05-08. Oweri AB har funnits sedan och 2003-05-08 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till Oweri AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Tullstorpsv. 110, 232 91, Arlöv men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 040-490011.

Burlöv arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler bolag.

Idag är Oweri AB Privat, ej börsnoterat.

Oweri AB har idag 556643-1754 som sitt organisationummer.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten är den som för stunden ansvarar för Oweri AB

Bolaget skall bedriva konsultverksamhet inom trädgårdsbranschen, samt importera, exportera och försälja trädgårdsprodukter, bedriva import med vin och tobak samt uthyrning av lokaler och därmed förenlig verksamhet.

I Oweri AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Dahlquist, Stig Owe Gunnar som är född 1962 och har titeln Ordinarie ledamot, Dahlquist, Erica Margareta som är född 1964 och har titeln Suppleant, Nilsson, Rolf Ingvar som är född 1954 och har titeln Revisor, Dyberg Nilsson, Ingrid G Ann-Sofie som är född 1964 och har titeln Revisorssuppleant, Revisorerna Syd/R Nilsson Revision AB som är född och har titeln Revisor, .