Arlövs Nöjesproduktion AB

Skåne län

Information

556645-0705 är organisationsnummer för verksamheten Arlövs Nöjesproduktion AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Arlövs Nöjesproduktion AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Burlöv som är den kommunen som Arlövs Nöjesproduktion AB finns i.

Arlövs Nöjesproduktion AB har varit registrerat sedan 2003-06-10 och det finns flera verksamheter i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2003-08-04 vill man istället veta hur det står till med momsen för Arlövs Nöjesproduktion AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2003-08-04.

Arlövs Nöjesproduktion AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Burlöv som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Arlövs Nöjesproduktion AB är följande:
Firman tecknas var för sig av -Nilsson, Eva Birgitta Liselott -Nilsson, Kent Lennart Ingemar

Vill ni komma i kontakt med Arlövs Nöjesproduktion AB så kan ni göra det på telefon genom 040-437911 eller genom brev på följande adress:
Jakob Persv. 8, 232 31, Arlöv

Bolaget skall bedriva teater- och revyverksamhet och därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Arlövs Nöjesproduktion AB och det är Nilsson, Kent Lennart Ingemar som är född 1963 och har titeln Ordinarie ledamot, Nilsson, Eva Birgitta Liselott som är född 1957 och har titeln Suppleant, Andersson, Ulf Torben som är född 1956 och har titeln Revisor, Skånecronan Revision AB som är född och har titeln Revisor,