Hemi Trans AB

Skåne län

Information

Bolaget skall bedriva åkeriverksamhet in- och utrikes.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Hemi Trans AB vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Burlöv så är Hemi Trans AB en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Skåne län så finns det ännu fler.

Burlöv arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Burlöv och i Skåne län. Redan 2004-03-29 så skapades Hemi Trans AB och verksamheten är har F-skattsedel Hemi Trans AB har haft det sedan 2008-09-04.

Hemi Trans AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2004-04-15

556658-6060 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Burlöv.

Just nu är Hemi Trans AB Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Skåne län

Vill ni komma i kontakt med Hemi Trans AB så går det att nå dem via telefon på 040-433493 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Följande personer är på något sätt aktiva inom Hemi Trans AB är Helmvik, Bo Göran Lennart som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot, Helmvik, Ulla-Britt Yvonne som är född 1956 och har titeln Suppleant, Lodin, Per-Olof som är född 1956 och har titeln Revisor, Per-Olof Lodin Revision Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .