Agneta Larsson Management Assistance-ALMA AB

Skåne län

Information

556659-5343 är organisationsnummer för verksamheten Agneta Larsson Management Assistance-ALMA AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Agneta Larsson Management Assistance-ALMA AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Burlöv som är den kommunen som Agneta Larsson Management Assistance-ALMA AB finns i.

Agneta Larsson Management Assistance-ALMA AB har varit registrerat sedan 2004-04-07 och det finns flera verksamheter i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2004-05-06 vill man istället veta hur det står till med momsen för Agneta Larsson Management Assistance-ALMA AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2004-05-20.

Agneta Larsson Management Assistance-ALMA AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Burlöv som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Agneta Larsson Management Assistance-ALMA AB är följande:
Firman tecknas var för sig av -Larsson, Agneta Anna Maria -Larsson, Lars Bertil

Vill ni komma i kontakt med Agneta Larsson Management Assistance-ALMA AB så kan ni göra det på telefon genom 040-460652 eller genom brev på följande adress:
Kullav. 18, 232 51, Åkarp

Bolagets verksamhet är att bedriva personalrekrytering, personalbemanning, utbildning inom pedagogik samt idka annan därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Agneta Larsson Management Assistance-ALMA AB och det är Larsson, Agneta Anna Maria som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot, Larsson, Lars Bertil som är född 1950 och har titeln Suppleant, Nilsson, Rolf Ingvar som är född 1954 och har titeln Revisor, Dyberg Nilsson, Ingrid G Ann-Sofie som är född 1964 och har titeln Revisorssuppleant, Revisorerna Syd/R Nilsson Revision AB som är född och har titeln Revisor,