Standby MME AB

Skåne län

Information

Standby MME AB är ett av många bolag som finns i Burlöv. Det är nämligen den kommunen som Standby MME AB finns i och den tillhör även Skåne län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Standby MME AB är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 2006-11-23.

Standby MME AB som idag finns i Skåne län har varit registrerat sedan 2004-04-08. Men sedan 2006-11-23 så har Standby MME AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till PILÖRTSVÄGEN 3, 232 54, Åkarp. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Standby MME AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0735-835905.

Burlöv arbetar för att bolag som Standby MME AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Standby MME AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Skåne län.

Bolaget ska bedriva: * ackvisition och vidareförmedling av fotbollsspelare från Ghana, * bedriva kursverksamhet med pedagoger från grundskolan som huvudsaklig målgrupp, * producera, ställa ut och försälja konst samt * bedriva verksamhet inom musikproduktion jämte därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Standby MME AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Standby MME AB och det är följande personer, Jensen, Gregers Hein som är född 1947 och har titeln Ordinarie ledamot, Jensen, Karin Inga Birgitta som är född 1945 och har titeln Suppleant, Bergstrand, Per-Åke som är född 1942 och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Standby MME AB är 556659-6697.