Webfit AB

Skåne län

Information

I Skåne län så finns Webfit AB. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som verksamheten ligger i är Burlöv här finns det många olika Aktiebolag. Webfit AB tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Skåne län. Burlöv jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Skåne län gör att bolag trivs där.

Webfit AB är momsregistrerat sedan2004-12-02 och har organisationsnummer 556669-5085.

Vill man komma i kontakt med verksamheten så kan man nå dem via telefon: 070-7640066 alternativt besöka eller skicka post till Webfit AB på följande adress Sockerv. 3, 232 53, Åkarp.

Webfit AB är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 2004-11-11.

I Webfit AB så sitter följande personer i styrelsen: , Keller, Urs som är född 1953 och har titeln Suppleant , , , ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva detaljhandel via internet inom branchen: hälsovårdsprodukter, kroppvårdsprodukter, inkontinensprodukter, konfektionsprodukter, hushållshjälpmedel. Bedriva partihandel, import och export inom branschen: hälsovårdsprodukter, kroppvårdsprodukter, inkontinensprodukter, konfektionsprodukter, hushållshjälpmedel. Konsultverksamhet inom skola, transport och logistik.