Lindström & Håkansson Restauranger AB

Skåne län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Burlöv och Lindström & Håkansson Restauranger AB är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många företag där och Lindström & Håkansson Restauranger AB är ett av dem. Statusen för Lindström & Håkansson Restauranger AB är att Bolaget är aktivt.

Lindström & Håkansson Restauranger AB är ett Aktiebolag och skapades 2004-11-12. Det finns flera olika företag i Skåne län som är ett stort län. Burlöv där företaget finns i jobbar för att företag som Lindström & Håkansson Restauranger AB ska trivas.

Lindström & Håkansson Restauranger AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2005-01-13. I Burlöv så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Föremålet för bolagets verksamhet ska vara att driva restaurang- och cateringrörelse, driva import av varor samt idka med nu nämnda verksamhetsgrenar förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Lindström & Håkansson Restauranger AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2005-02-03.

Idag är Lindström & Håkansson Restauranger AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Burlöv.

Vill man komma i kontakt med Lindström & Håkansson Restauranger AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 040-410737.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

De som är på något sätt har med Lindström & Håkansson Restauranger AB är Lindström, Nils Johan som är född 1976 och har titeln Ordinarie ledamot, Håkansson, Mattias Mikael som är född 1975 och har titeln Suppleant, Nilsson, Annika Helen som är född 1969 och har titeln Revisor, PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .

Lindström & Håkansson Restauranger AB har 556670-7450 som sitt organisationsnummer.