Brazil Home Designé AB

Skåne län

Information

556672-0545 är organisationsnummer för verksamheten Brazil Home Designé AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Brazil Home Designé AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Burlöv som är den kommunen som Brazil Home Designé AB finns i.

Brazil Home Designé AB har varit registrerat sedan 2004-12-09 och det finns flera verksamheter i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2005-03-03 vill man istället veta hur det står till med momsen för Brazil Home Designé AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2005-03-03.

Brazil Home Designé AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Burlöv som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Brazil Home Designé AB är följande:
Firman tecknas var för sig av -Grané, Carl Anders Michael -de Magalhaes Grané, Iracema

Vill ni komma i kontakt med Brazil Home Designé AB så kan ni göra det på telefon genom 040-6305060 eller genom brev på följande adress:
Kabbarpsv. 20, 232 52, Åkarp

Bolaget ska bedriva fastighetsförmedling och fastighets- förvaltning, värdepapper samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Brazil Home Designé AB och det är de Magalhaes Grané, Iracema som är född 1967 och har titeln VD, de Magalhaes Grané, Iracema som är född 1967 och har titeln Ordinarie ledamot, Grané, Carl Anders Michael som är född 1963 och har titeln Suppleant, Schiller, Jan Axel Robert som är född 1953 och har titeln Revisor, Revisionsfirman Öresund Kommanditbolag som är född och har titeln Revisor,