Din Trafikskola i Ystad AB

Skåne län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Burlöv och Din Trafikskola i Ystad AB är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Din Trafikskola i Ystad AB är ett av dem. Statusen för Din Trafikskola i Ystad AB är att Bolaget är aktivt.

Din Trafikskola i Ystad AB är ett Aktiebolag och skapades 2005-07-05. Det finns flera olika verksamheter i Skåne län som är ett stort län. Burlöv där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Din Trafikskola i Ystad AB ska trivas.

Din Trafikskola i Ystad AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2005-09-29. I Burlöv så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolagets verksamhet ska vara att bedriva körkortsutbildning i Ystad med omnejd.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Din Trafikskola i Ystad AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2005-09-29.

Idag är Din Trafikskola i Ystad AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Burlöv.

Vill man komma i kontakt med Din Trafikskola i Ystad AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0411-74460.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med Din Trafikskola i Ystad AB är Stridsberg, Lars Roland som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot, Lundh, Eva Marie som är född 1947 och har titeln Suppleant, Åkerblom, Ulf Tage Philip som är född 1957 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .

Din Trafikskola i Ystad AB har 556682-9767 som sitt organisationsnummer.